MŰANYAG- ÉS
FAIPARI KFT. KALOCSA

ISO14001

Építőipari termékeink

H&P Burkolatszintező talp, 1 mm, 1,5mm, 2mm és 3 mm, kapuméret normál 21,6 mm és a bővített 22,7 mm (Minden Magyarországon kapható ékhez alkalmas kapuk)

A burkolat alá behelyezett talpelem talpainak segítségével, alulról támasztva lehet a burkolatszintező ék segítségével szintbe feszíteni a burkoló lapokat. A ragasztó teljes megkötését követően az ékek és a kilátszó talpelem részek eltávolíthatók. Ezt a műveletet minden esetben a fugákkal párhuzamos irányban mért ütéssel kell elvégezni.

Kiszerelés: 100 db/csomag (fekete-fehér csomagolás) vagy ömlesztve

Kiszerelés: 100 db/csomag (színes csomagolás)

product

H&P Burkolatszintező talp, vastag lapokhoz, 2 mm

Kapu méret: 23x30 mm

Kiszerelés: 500 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Csavaros lapszintező talp 2 mm, 3 mm vastagságban

3-20 mm vastag lapokhoz csavaros lapszintező fejhez. Szerszám nélküli egyszerű használat, külön szerszámot vagy fogót nem igényel használata, nagy lapok burkolásánál a tökéletes kivitelezéshez elengedhetetlen segédeszköz, gyors egyszerű és megbízható használat, padlón és falfelületeken is használható.

Kompatibilis a Rubi, TLS, Raimondi és Bautool lapszintező fejekkel

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Burkolat szintező ék

A precíz burkoló munkát segíti a burkolat szintező segédeszköz. Az ékelés hatására a még meglévő, két egymás melletti burkoló lapok szintkülönbségei teljesen eltűnnek, a legnagyobb segítséget a nagyobb méretű lapok esetében nyújtja. Aljzaton, oldalfalakon egyaránt alkalmazható. A burkolat szintező talpelemből, ékekből és egy fogóból áll. A burkolat alá behelyezett talpelem talpainak segítségével, alulról támasztva lehet ék segítségével szintbe feszíteni a burkoló lapokat. Az ék megfeszítése pedig egy speciálisan kialakított fogó segítségével végezhető el.

Méret: 21,6 x 80 x 12 mm

Kiszerelés: 50 db/csomag (fekete-fehér csomagolás) vagy ömlesztve

Kiszerelés: 50 db/csomag (színes csomagolás)

product

H&P Fugakereszt, 3 mm

Csempék, burkolólapok közötti távolság pontos tartására, egyenletes, egységes kialakításhoz, a fugakereszteket a fugázás előtt el kell távolítani.

Kiszerelés: 200 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Fuga ék, 7x5x30 mm

A fugaék segíti a burkolólapok vízszintes beállítását, használható lapszintező kapuhoz. Lapszintező kapuval és fugaékkel idő és költséghatékony a burkolási folyamat. Nagy lapok burkolásánál elengedhetetlen segédeszközök. Strapabíró polipropilénből készül.

Kiszerelés: 300 db/ csomag vagy ömlesztve

product

H&P Falszigetelő ék

Felmenő falazatok talajnedvesség elleni szigeteléséhez, falvágó láncfűrészeléses technológiával, műanyag lemez szigeteléssel. Ez a technológia a hagyományos 3-4 sor tégla vastagságnyi alapfalbontásos utólagos falszigetelésnek felel meg csak itt a falvágó láncfűrészgépnek köszönhetően 1,5 cm-es vágat elegendő az új szigetelés beépítéséhez. 6 mm és 7,5 mm vastagságban, 100 mm x 130 mm méretben valamint, 8 mm és 10 mm vastagságban, 130 mm x 240 mm méretben.

product

H&P Univerzális csempe fugakereszt 1,5 és 2 mm

Fugakereszt csempék lerakásához, egyik oldalról, másik oldalról és hosszában is használható, T-alakú fuga létrehozására is használható. A burkolat kiegyenlítő fugakeresztek a hézag megfelelő szélességének meghatározására szolgálnak. A fugakereszt egyik oldala csak félhosszú, hogy "T"-alakú kötésekhez is használható legyen

Méretek: 3,75 x 3 x 3 cm. Hézagszélesség: 2 mm.

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P hézagoló lapka (ék)

1mm, 2 mm, 3mm és 4 mm méretben.

Az egyes színek a betétek különböző vastagságainak felelnek meg. Üvegező alátétekként használatos az üveg megfelelő beékelésére az ablakkeretbe, vagy bármilyen építőipari hézagoláshoz. A betétek polipropilénből készülnek, különböző színekben

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Távtartó léc

Vonal menti műanyag távtartó, vízszintesen fektetett vasalatok, alsó betonacél hálók távtartásához, 2 m hosszúságú. 25 és 30 mm szélességben.

product

H&P Távtartó, vertikális és horizontális használatra egymásba kapcsolható

25 és 50 mm magasságban

product

H&P Fix távtartó Vertikális és horizontális használatra

Betonacélok távtartását biztosítja, kis felületen érintkezik a zsaluzattal. 28x8 cm, 25 mm. Az egyik végén 2 db akasztóval, ami lehetővé teszi a vertikális használatot is.

Méret: 28 cm x 8 cm x 25 mm

product

H&P Kör távtartó, csillag

Különböző vasátmérőhöz, általában függőleges vasalásoknál használják, különböző átmérőben és formában. Kiemeli a betonvasat a zsalutól így biztosítható a megfelelő betontakarás

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P H4 Távtartó

2 méret az egyben, 25 x 30 x 45 x 50 mm

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Gyűrűs távtartó STRONG 2U1 kettő az egyben

Betonacélok távtartását biztosítja, kis felületen érintkezik a zsaluzattal, billenésmentes.

Méret: Fi 250 mm x 25 mm

Kiszerelés: 50 db

product

H&P Elasztikus alátét nagy kültéri lapokhoz 5 mm

Bármilyen méretű és súlyú padlóburkolathoz alkalmas (kő, kerámia, cement, kompozit anyag) Ellenálló a hőmérséklet változásra.

Kiszerelés: 250 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Műanyag kőműves, fángli akasztóval

Mérete: 160 mm × 85 mm

product

H&P Elasztikus kőműves vödör 14 L, fém karikával erősített fülekkel

Mérete: 350 mm × 225 mm

product

H&P Csőtámasztó

Függőleges, zsalutáblák megtámasztásához, zsaluzatoknál megfelelő méretre vágva.

Anker szárak átvezetésére szolgál.

15 cm cső +2 db támaszkúp

20 cm cső +2db támaszkúp

25 cm cső + 2db támaszkúp

30 cm cső+2 db támaszkúp

product

H&P Támasz kúp

Csőtámaszok végére helyezhető, Fi 22 mm

Stabil feltámasztást biztosít a csőtámaszoknak

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Dugó, Fi 22 mm

A csőtámaszok végének zárásához használják. A zárás nem vízhatlan.

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Talpas távtartó-bak biztonsági zárral

Stabil távtartó, nagyobb vasátmérők befogadására is, elasztikus szorító résszel.

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

Über Uns

Holz-Plast Plastic and Timber industry Ltd (Holz-Plast Műanyag és Faipari Kft.) was founded in 1994 as a family business. From 2021, under new ownership and with renewed development ambitions, it continues its successful production processes. The company is engaged in moulded plastic products that meet high quality and technical requirements. Mainly as a supplier to the automotive industry, and to a lesser extent to household appliance manufacturers. The company currently employs 15 people at its own headquarters in Kalocsa.

The company operates an ISO 9001:2015 quality management system audited by TÜV-Rheinland.

The company's philosophy is to recycle industrial by-products to minimize environmental impact and produce a range of plastic products for future incorporation. In line with this, as a plastics manufacturing company, in addition to high quality production, our main objective is to preserve our environment and recycle materials (including plastics). We, like other European plastics manufacturers, are striving to become greener.

Our aim is to make European strategies for the role of plastics in the circular economy a success, especially to reduce the amount of single-use products in industry and everyday life.

The Holz-Plast Ltd is committed to carry out the production of its products and other related tasks in an environmentally responsible manner, in accordance with best professional practice, using the most cost-effective methods, while meeting the expectations of the customers who use our services.