MŰANYAG- ÉS
FAIPARI KFT. KALOCSA

ISO14001

Termékeink

A gyártást végző korszerű gépparkunk 10 fröccsöntő gépből (új és felújított Arburg, Battenfeld), Koch típusú garatszárítókból, mesterkeverék adagolókból, Frigel hűtőberendezésből és temperálókból, szárítókból és egyéb kiegészítőkből áll. A vállalható tömeghatár hőre lágyuló alapanyagból 100 g. Alapanyagok tekintetében a cégünk folyamatosan előállít termékeket PA6, PA6.6, PC, POM, PBT, PP, PE, PS és ABS felhasználásával.

A 2022-es évben indítottuk el új saját márkás termékcsoportunkat, az építőipari kivitelezők számára. Célunk, hogy jó minőségű, versenyképes árú a mindennapi munkában használatos beépíthető és segéd eszközöket állítsunk elő számunkra, mint az építőipari burkoláshoz használatos burkolatszintező talpak, ékek, keresztek, több méretben és formában, a vasbeton gyártshoz szükséges vastartó konzolok, szintén több méretben és formában. A termékek megrendelhetők 50, 100 darabos csomagolásban, vagy ömlesztett formában is elérhetőségeinken.

Termékeink jelentős része beépítésre kerül további bonyolultabb részegységekbe, elsősorban az autóipar területén, amely globálisan is a környezetkímélő üzemmódok egyre nagyobb elterjedésére helyezte a hangsúlyt.

Az általunk gyártott részegységeket megrendelőink különböző autóipari alkatrészekbe építik be, így a gépjárműpiac szinte minden nagyobb gyártójának autóiban (Volkswagen-csoport, Suzuki, Opel), jelen vannak termékeink, ahogyan a háztartási felhasználásban is napi szinten találkozhatnak velük a vásárlók, a képkeretek, a függönytartók és hasonló eszközök révén.