MŰANYAG- ÉS
FAIPARI KFT. KALOCSA

ISO14001

Termékeink

A gyártást végző korszerű gépparkunk 10 fröccsöntő gépből (új és felújított Arburg, Battenfeld), Koch típusú garatszárítókból, mesterkeverék adagolókból, Frigel hűtőberendezésből és temperálókból, szárítókból és egyéb kiegészítőkből áll. A vállalható tömeghatár hőre lágyuló alapanyagból 400 g. Alapanyagok tekintetében a cégünk folyamatosan előállít termékeket PA6, PA6.6, PC, POM, PBT, PP, PE, PS és ABS felhasználásával.

A 2022-es évben indítottuk el új saját márkás termékcsoportunkat, az építőipari kivitelezők számára. Célunk, hogy jó minőségű, versenyképes árú a mindennapi munkában használatos beépíthető és segéd eszközöket állítsunk elő számunkra, mint az építőipari burkoláshoz használatos burkolatszintező talpak, ékek, keresztek, több méretben és formában, a vasbeton gyártáshoz szükséges vastartó konzolok, szintén több méretben és formában. A termékek megrendelhetők 50, 100 darabos csomagolásban, vagy ömlesztett formában is elérhetőségeinken.

A saját fejlesztésű termékeink mellett az áltaunk gyártott műanyag részegségek egy jelentős része beépítésre kerül további bonyolultabb eszközökbe, elsősorban az az élelemiszeripar és a háztartási cikkek területén.


Építőipari termékeink


H&P Burkolatszintező talp, 1 mm, 1,5mm, 2mm és 3 mm, kapuméret normál 21,6 mm és a bővített 22,7 mm (Minden Magyarországon kapható ékhez alkalmas kapuk)

A burkolat alá behelyezett talpelem talpainak segítségével, alulról támasztva lehet a burkolatszintező ék segítségével szintbe feszíteni a burkoló lapokat. A ragasztó teljes megkötését követően az ékek és a kilátszó talpelem részek eltávolíthatók. Ezt a műveletet minden esetben a fugákkal párhuzamos irányban mért ütéssel kell elvégezni.

Kiszerelés: 100 db/csomag (fekete-fehér csomagolás) vagy ömlesztve

Kiszerelés: 100 db/csomag (színes csomagolás)

product

H&P Burkolatszintező talp, vastag lapokhoz, 2 mm

Kapu méret: 23x30 mm

Kiszerelés: 500 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Csavaros lapszintező talp 2 mm, 3 mm vastagságban

3-20 mm vastag lapokhoz csavaros lapszintező fejhez. Szerszám nélküli egyszerű használat, külön szerszámot vagy fogót nem igényel használata, nagy lapok burkolásánál a tökéletes kivitelezéshez elengedhetetlen segédeszköz, gyors egyszerű és megbízható használat, padlón és falfelületeken is használható.

Kompatibilis a Rubi, TLS, Raimondi és Bautool lapszintező fejekkel

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Burkolat szintező ék

A precíz burkoló munkát segíti a burkolat szintező segédeszköz. Az ékelés hatására a még meglévő, két egymás melletti burkoló lapok szintkülönbségei teljesen eltűnnek, a legnagyobb segítséget a nagyobb méretű lapok esetében nyújtja. Aljzaton, oldalfalakon egyaránt alkalmazható. A burkolat szintező talpelemből, ékekből és egy fogóból áll. A burkolat alá behelyezett talpelem talpainak segítségével, alulról támasztva lehet ék segítségével szintbe feszíteni a burkoló lapokat. Az ék megfeszítése pedig egy speciálisan kialakított fogó segítségével végezhető el.

Méret: 21,6 x 80 x 12 mm

Kiszerelés: 50 db/csomag (fekete-fehér csomagolás) vagy ömlesztve

Kiszerelés: 50 db/csomag (színes csomagolás)

product

H&P Fugakereszt, 3 mm

Csempék, burkolólapok közötti távolság pontos tartására, egyenletes, egységes kialakításhoz, a fugakereszteket a fugázás előtt el kell távolítani.

Kiszerelés: 200 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Fuga ék, 7x5x30 mm

A fugaék segíti a burkolólapok vízszintes beállítását, használható lapszintező kapuhoz. Lapszintező kapuval és fugaékkel idő és költséghatékony a burkolási folyamat. Nagy lapok burkolásánál elengedhetetlen segédeszközök. Strapabíró polipropilénből készül.

Kiszerelés: 300 db/ csomag vagy ömlesztve

product

H&P Falszigetelő ék

Felmenő falazatok talajnedvesség elleni szigeteléséhez, falvágó láncfűrészeléses technológiával, műanyag lemez szigeteléssel. Ez a technológia a hagyományos 3-4 sor tégla vastagságnyi alapfalbontásos utólagos falszigetelésnek felel meg csak itt a falvágó láncfűrészgépnek köszönhetően 1,5 cm-es vágat elegendő az új szigetelés beépítéséhez. 6 mm és 7,5 mm vastagságban, 100 mm x 130 mm méretben valamint, 8 mm és 10 mm vastagságban, 130 mm x 240 mm méretben.

product

H&P Univerzális csempe fugakereszt 1,5 és 2 mm

Fugakereszt csempék lerakásához, egyik oldalról, másik oldalról és hosszában is használható, T-alakú fuga létrehozására is használható. A burkolat kiegyenlítő fugakeresztek a hézag megfelelő szélességének meghatározására szolgálnak. A fugakereszt egyik oldala csak félhosszú, hogy "T"-alakú kötésekhez is használható legyen

Méretek: 3,75 x 3 x 3 cm. Hézagszélesség: 2 mm.

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P hézagoló lapka (ék)

1mm, 2 mm, 3mm és 4 mm méretben.

Az egyes színek a betétek különböző vastagságainak felelnek meg. Üvegező alátétekként használatos az üveg megfelelő beékelésére az ablakkeretbe, vagy bármilyen építőipari hézagoláshoz. A betétek polipropilénből készülnek, különböző színekben

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Távtartó léc

Vonal menti műanyag távtartó, vízszintesen fektetett vasalatok, alsó betonacél hálók távtartásához, 2 m hosszúságú. 25 és 30 mm szélességben.

product

H&P Távtartó, vertikális és horizontális használatra egymásba kapcsolható

25 és 50 mm magasságban

product

H&P Fix távtartó Vertikális és horizontális használatra

Betonacélok távtartását biztosítja, kis felületen érintkezik a zsaluzattal. 28x8 cm, 25 mm. Az egyik végén 2 db akasztóval, ami lehetővé teszi a vertikális használatot is.

Méret: 28 cm x 8 cm x 25 mm

product

H&P Kör távtartó, csillag

Különböző vasátmérőhöz, általában függőleges vasalásoknál használják, különböző átmérőben és formában. Kiemeli a betonvasat a zsalutól így biztosítható a megfelelő betontakarás

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P H4 Távtartó

2 méret az egyben, 25 x 30 x 45 x 50 mm

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Gyűrűs távtartó STRONG 2U1 kettő az egyben

Betonacélok távtartását biztosítja, kis felületen érintkezik a zsaluzattal, billenésmentes.

Méret: Fi 250 mm x 25 mm

Kiszerelés: 50 db

product

H&P Elasztikus alátét nagy kültéri lapokhoz 5 mm

Bármilyen méretű és súlyú padlóburkolathoz alkalmas (kő, kerámia, cement, kompozit anyag) Ellenálló a hőmérséklet változásra.

Kiszerelés: 250 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Műanyag kőműves, fángli akasztóval

Mérete: 160 mm × 85 mm

product

H&P Elasztikus kőműves vödör 14 L, fém karikával erősített fülekkel

Mérete: 350 mm × 225 mm

product

H&P Csőtámasztó

Függőleges, zsalutáblák megtámasztásához, zsaluzatoknál megfelelő méretre vágva.

Anker szárak átvezetésére szolgál.

15 cm cső +2 db támaszkúp

20 cm cső +2db támaszkúp

25 cm cső + 2db támaszkúp

30 cm cső+2 db támaszkúp

product

H&P Támasz kúp

Csőtámaszok végére helyezhető, Fi 22 mm

Stabil feltámasztást biztosít a csőtámaszoknak

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Dugó, Fi 22 mm

A csőtámaszok végének zárásához használják. A zárás nem vízhatlan.

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product

H&P Talpas távtartó-bak biztonsági zárral

Stabil távtartó, nagyobb vasátmérők befogadására is, elasztikus szorító résszel.

Kiszerelés: 100 db/csomag vagy ömlesztve

product