MŰANYAG- ÉS
FAIPARI KFT. KALOCSA

ISO14001

Szerszámgyártás

Mintadarabok, 2D rajzok, illetve 3D modellek alapján a Holz-Plast Kft, vállalja műanyag fröccsöntő szerszámok tervezését, prototípus szerszámok gyártását, illetve végleges szerszámok elkészítését, ezek használatával pedig a végtermék fröccsöntését.

A szerszámpróbák lebonyolítását házon belül végezzük, így rövid időn belül megoldott az esetleges módosítások és javítások elvégzése.

Egy megrendelés keretében három műszaki lépésre kap megoldást a megrendelő: termékfejlesztés és szerszámtervezés, fröccsöntő szerszám készítés és műanyag fröccsöntésre. Így tudjuk biztosítani a leggyorsabb szállítási határidőt, mert egy szerződéssel tud a termék fejlesztésétől a leszállított késztermékig eljutni.

Legfőbb értékeink közé tartozik a megbízható szakmai háttér. Megrendeléseinket rugalmasan kezeljük, és rövid vállalási határidővel dolgozunk. A munkákat házon belül kivitelezzük, ami garancia a gyorsaságra és a minőségre egyaránt.

Cégünk a megrendelői teljes körű kiszolgálására törekszik, komplett szolgáltatást nyújtunk: a szerszám igény szerinti fejlesztésétől és gyártásától kezdve a karbantartásig és gondozásáig bezárólag. Végigkísérjük a teljes szerszámgyártási folyamatot, majd a szerszám használata során széles körű szakismeretünkkel támogatjuk megrendelőinket, tökéletes termék elkészítése céljából.